MART 2016 BASIN BÜLTENİ

TÜRKİYE DEKORASYON DÜNYASI, DEV MARKAYA MERHABA DİYOR:
AKSESUAR DESIGN, AZERBEYCAN VE IRAK’TAN SONRA ŞİMDİ İSTANBUL’DA!

Dekorasyon dünyasındaki yolculuğu 1996 yılında başlayan ve başta banyo ve mutfak olmak üzere dış mekan&iç mekan yüzey kaplamaları ve tamamlayıcı dekoratif tasarımlardan oluşan geniş bir ürün gamına ve global bir marka ailesine sahip olan Aksesuar Group, Bakü ve Erbil’deki 20 yıllık deneyimini şimdi Türkiye’ye taşıyor ve İstanbul’daki yeni showroom ile dekorasyon dünyasına kapılarını açıyor.

Marka çatısı altında 100’ün üzerinde uluslararası süperstar markayı toplayan ve distribütörlüklerini gerçekleştiren Aksesuar Group, Aksesuar Design ve Aksesuar İnşaat olarak iki alt markayla çalışmalarını yürütmekte. Faaliyet gösterdiği ülkelerde pek çok anahtar teslim gayrimenkul projesine imza atan ve başarıyla teslim eden Aksesuar İnşaat, sektöründeki deneyimi ve kullandığı yüksek tekno¬loji sayesinde, çağdaş nitelikli yapılar üretiyor. Aksesuar İnşaat imzalı projeler arasında üç ülkede gerçekleştirilen ve marka değeri kazanmış rezidanslar, iş merkezleri, restaurant ve oteller bulunuyor.
Türkiye, Azerbeycan ve Irak’ta toplam 7.000 metrekarelik alana sahip dört showroom ile dekorasyonseverleri gerçek bir tasarım yolculuğuna çıkaran Aksesuar Design ise, mağazalarda yer alan tematik alanlar ve mimari senaryolar ile hem müşterilerine tasarımların yaşayan mekanlar sunuyor hem de profesyonel ekibi, teknik altyapısı ve lojistik üstünlüğü ile zamanlama başta olmak üzere her konuda avantaj sunuyor.

Aksesuar Design’ın İstanbul, Florya Beşyol’daki 2.000 metrekarelik yeni showroom’unda mutfak, banyo ve yaşam alanları olmak üzere, , zemin ve duvar kaplamalarında Adex , Cerdomus , Fap Ceramiche , Fiandre , Floorgres , Grespania , Limestone , Naxos , Newker , Porcelaingres , Tonino Lamborghini , banyoda Art Ceram , Azzurra , Bathco , Bertocci , Bianchini Capponi , Butech , Cappelletti , Falper , Gamadecor , Hatria , Lineag , Lineabeta , Lineatre , Margaroli , Nicol , Noken , , Teuco , Treesse , Cristina , Fiorentine , Mestre , Nicolazzi , Steinberg, doğal taş ve mozaikte L’antic Colonial , Veromar, mutfakta Gamadecor, duvar kağıdında Inkiostro Bianco gibi birbirinden önemli markaların koleksiyonları satışa sunuluyor.

Beşyol Mahallesi, Akasya Sokak, No: 29, Florya, İstanbul, Türkiye.
Tel: +90 212 598 55 98